A honlapfejlesztés folyamata

Lépj velünk kapcsolatba szóban, vagy írásban, illetve add meg elérhetőségeid, hogy munkatársaink meg tudjanak beszélni veled egy személyes konzultációt. Itt elmondhatod az új honlapoddal szemben támasztott elvárásaidat, ami alapján elkészíthetjük az oldalad terveit.
Az általad elmondottak alapján összeállítjuk új honlapod terveit, és az ahhoz kapcsolódó árajánlatot. Megegyezésünk részleteit szerződésben rögzítjük a vállalt feltételekkel és határidőkkel.
Megrendelésedet követően azonnal nekilátunk elkészíteni új honlapodat, hogy azt minél hamarabb használatba vehesd. Amint elkészültünk az új honlap szerkezetével rögtön megmutatjuk neked ellenőrzésre.
Ezen az egyeztetésen véglegesítheted a különböző tartalmak (szövegek, képek és videók) elhelyezését, ami alapján befejezzük új honlapodat és kiállítjuk a munkánkról szóló számlát.

Amit kínálunk

Rendeld meg tőlünk új statikus honlapodat akár már nettó 80.000 Ft.-tól

Statikus honlapra akkor van szükséged, ha állandó tartalmat szeretnél megjeleníteni az interneten, vagyis oldaladat csak hosszabb távon, például évente szeretnéd frissíteni.

Felejtsd el a kötöttségeket!

Olyan fejlesztői megoldásokat kínálunk, amelyekkel új honlapodat akár programozói tudás nélkül is folyamatosan változó igényeidhez alakíthatod. Mostantól biztosan nem találkozol akadályokkal, legyen szó menüpontjaid átalakításáról, vagy szöveges tartalmak, képek és videók megjelenítéséről.

Nem ismerünk lehetetlent!

Minél nagyobb kihívás elé állítasz minket, annál lelkesebbek vagyunk! Nem ismerünk lehetetlen fejlesztői feladatot, ezért garantáljuk, az egyszerűbb statikus oldalak mellett a legösszetettebb dinamikus oldalak megrendelésekor sem ütközöl majd falakba!

Basic csomagunkkal új honlapodat egy általad választott dizájn alapján hozzuk létre, azon kialakítjuk a menüpontokat, feltöltjük a kívánt tartalmat (szövegek, képek és videók), továbbá beágyazzuk Facebook-oldaladat.

Domain- és tárhelyregisztráció

Teljesen új honlapok létrehozásánál segítséget nyújtunk a domain név kiválasztásában és megvásárlásában, valamint az ideális tárhelyregisztrációban is. A domain és a tárhely minden esetben a tulajdonodban marad, így azzal bármikor szabadon rendelkezhetsz.

Dinamikusan változtatható honlapok már nettó 300.000 Ft.-tól

A statikus oldalaktól eltérően dinamikus honlapodat bármikor megváltoztathatod egy könnyen kezelhető Admin-felületen. Individual csomagunkkal teljesen személyre szabható új honlapodat szintén egy általad választott megjelenés alapján hozzuk létre, és biztosítjuk, hogy korlátlan számban elvégezhesd az alábbi műveleteket:

  • Lapok és menüpontok készítése, egymáshoz rendelése
  • Szövegszerkesztés
  • Fényképgaléria létrehozása és szerkesztése
  • Slideshow létrehozása és szerkesztése
  • Hírlevél feliratkozás elhelyezése és beállítása

Mindenre kiterjedő támogatás

Velünk biztonságban tudhatod magad! Válaszd Assistant365 csomagunkat új dinamikus honlapodhoz és egész évben teljes támogatást kapsz tőlünk, ami a folyamatos ellenőrzés és azonnali hibaelhárítás mellett új tartalmak előállítására is kiterjedhet.

Előzd meg vetélytársaid!

Keresőbarát programozásunk minden honlaptípus esetén a Google-találalatok elejére repítenek. Emellett kérheted a Google Analytics program integrációját is, amivel pontosan nyomon követheted honlapod látogatottsági adatait.